LeukeSpellen.Be

Puzzelen en Rennen: Roodbaard, Cube Droid in actie, Mind Blender, Invader Zim

Ga terug naar Avontuur Spelletjes
Advertentie
Aardbei Avontuur

Aardbei Avontuur

Avontuur Spelletjes 1,5 Probeer om met deze aarbei het eind van de level te halen en pas op dat je niet in een gat valt of in aanraking komt met een ijzeren egel.
Houthakker

Houthakker

Denk Spelletjes 1,5 Dit is een grappig spel waarin je een houthakkertje helpt om de eikels te verzamelen die hij nodig heeft om het huisje te bereiken. Hij moet soms blokken verplaatsen om ergens bovenop te kunnen springen. Kijk uit voor de scherpe, rechtopstaande pinnen!
Schapen in Londen

Schapen in Londen

Behendigheid Spelletjes 1,4 Wat is dit een grappig en mooi getekend behendigheidsspelletje! Help deze drie schapen, een heel kleintje, een dikkerd en een vrij normaal schaap, om sokken te verzamelen terwijl ze op de snelweg en in de stad halsbrekende toeren uithalen. Wanneer ze in Londen aankomen, gaat hun avontuur gewoon verder. Ze hebben alle drie hun eigen handigheden en gebreken, maar samen komen ze er wel, zolang je alles in de juiste volgorde doet.
Drie panda's in Brazilië

Drie panda's in Brazilië

Avontuur Spelletjes 1,3 Dit is weer een vervolg op het leuke spelletje 'Drie panda's', met de lange, de dikke en de kleine panda in de hoofdrol. In deze aflevering zijn de panda's in Brazilië beland! Stuur jij ze in de juiste richting en zorg je ervoor dat ze niet in de problemen komen?
Roodbaard

Roodbaard

Avontuur Spelletjes 1,1 Je gaat op zoek naar goud samen met kapitein Roodbaard. Je kunt 5 seconden onder water duiken.
Vlooien

Vlooien

Behendigheid Spelletjes 1,1 Begeleid de vlo naar de deur om naar de volgende level te gaan. Verzamel onderweg munten voor extra punten en pas op dat je de stekels niet raakt.
Super D

Super D

Avontuur Spelletjes 1,0 Verzamel alle gezichtjes en ruil dubbele gezichtjes voor andere gezichtjes. Ontwijk de andere blokken of spring boven op ze om ze te verslaan.
Schapen onder de grond

Schapen onder de grond

Denk Spelletjes 1,0 Heb je Schapen in Londen wel eens gespeeld? Een aanrader! Dit is het vervolg erop, en ook dit spel is een grappig en mooi getekend behendigheidsspelletje! Help deze drie schapen, een heel kleintje, een dikkerd en een vrij normaal schaap, om sokken te verzamelen terwijl ze boven en onder de grond halsbrekende toeren uithalen. Ze hebben alle drie hun eigen handigheden en gebreken, maar samen komen ze er wel, zolang je alles in de juiste volgorde doet.
Vormveranderaar

Vormveranderaar

Denk Spelletjes 1,0 Speel dit leuke spelletje waarin de hoofdpersoon de vorm aan kan nemen van een haas, een olifant of een muis. Ieder dier heeft weer andere eigenschappen die nodig zijn op bepaalde momenten in het spel. De muis eet zich bijvoorbeeld door blokjes kaas heen, de haas springt ver en hoog en de olifant heeft een handige hamer. Geniet van de mooie graphics en alle leuke uitdagingen!
Achievement unlocked 2

Achievement unlocked 2

Denk Spelletjes 0,8 Help het blauwe olifantje om de hele lijst met 250 achievements vrij te spelen. Je kunt deze game in de single player of in de coöperatieve multiplayer-modus spelen.
Wolf

Wolf

Avontuur Spelletjes 0,8 Probeer met de Wolf om langs alle hindernissen, obstakels en vijanden heen te komen naar het einde van de level.
Porky

Porky

Avontuur Spelletjes 0,6 De Looney Tunes worden aangevallen! Probeer telkens het einde van de level te bereiken zonder geraakt te worden door vijandige aanvallen.
Nelly 2 aflevering 1

Nelly 2 aflevering 1

Avontuur Spelletjes 0,5 Wat een mooi avonturenspel is dit! Prachtige graphics en een spannend avontuur vol verrassingen. Maak kennis met kleine Nelly, een meisje dat op avontuur gaat in het bos. Ze komt hier zowel gevaarlijke als behulpzame wezens tegen. In het derde level vindt Nelly een amulet, waarmee ze haar omgeving kan veranderen. Zo worden onbereikbare plekken toch bereikbaar en kan ze sommige voorwerpen ook verplaatsen. Door schade en schande wordt ze wijs: niet alle voorwerpen die ze vindt, liggen er namelijk om haar te helpen: vele zijn zelfs dodelijk!
Bom Robot

Bom Robot

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer de robot telkens met behulp van bommen bij de deur te krijgen. Het is de bedoeling om naast de robot een bom te laten ontploffen, zodat de robot door de knal richting de deur vliegt. Hoe langer je de muisknop ingedrukt houdt, des de groter de bom (en dus ook de knal) wordt.
Transmorpher 2

Transmorpher 2

Avontuur Spelletjes 0,1 De aliens experimenteren met nieuwe wezens. Langzaam transformeert een groen, slijmerig monstertje zich in een ander soort wezen. Hij moet hiervoor wel een lange weg vol gevaren afleggen. Help jij hem hierbij? Pak de felgroene bolletjes en sterretjes, kijk uit voor de elektrisch geladen spanningsvelden en voor het fluorescerende, groene slijm!
Het Doolhof

Het Doolhof

Avontuur Spelletjes 0,1 Dit magische labyrint zit boordevol mini-games! Speel ze allemaal om het geheim te onthullen... In het begin kan je 3 voorwerpen kiezen. Alle 3 leiden naar een andere verhaallijn.
Samen

Samen

Denk Spelletjes 0,1 'Samen' is heel voorspelbaar en toch leuk, want het is nog best lastig! Breng het blauwe blokje naar de blauwe spiegel en het roze blokje naar de roze spiegel. Het roze blokje helpt het blauwe, bijvoorbeeld als opstapje, en omgekeerd. Pas wanneer ze allebei voor de spiegel staan, gaan ze samen door naar het volgende level.
Verf en ren

Verf en ren

Denk Spelletjes 0,1 Help dit mannetje om naar zijn vrienden te komen, die een heel eind verderop aan het feesten zijn. Het mannetje is uitgerust met een verfpistool, dat de kleuren oranje en groen kan spuiten. Deze verf heeft een heel bijzondere eigenschap: wanneer je eroverheen loopt, versnel je, en kun je hoger springen. Dus wanneer het mannetje tegen een hoge hindernis aanloopt, moet hij eerst een pad van verf spuiten: wanneer hij hier daarna overheen loopt, kan hij de hindernis wel nemen. Gebruik niet meer verf dan nodig is!
Spiegeltje spiegeltje

Spiegeltje spiegeltje

Avontuur Spelletjes 0,1 Help jij dit mannetje om verder te komen in een koninkrijk vol spiegels? Het is de bedoeling dat hij sleutels verzamelt om deuren te kunnen openen. Wanneer hij bij een spiegel komt, stapt hij door deze spiegel een nieuwe wereld binnen: als het ware een level binnen het level. Help jij hem om zijn doel te bereiken?
Dino Rush

Dino Rush

Denk Spelletjes 0,1 Zoek samen met deze 2 Dinosauriërs alle eieren in deze grot. Probeer door goed samen te werken, de verschillende hindernissen te passeren.
Krachtige kleuren

Krachtige kleuren

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een ietwat absurd arcadespelletje waarin een mannetje zijn weg naar de uitgang zoekt. Om gekleurde blokkades op te heffen, moet hij de plustekens aanraken die ervoor zorgen dat er kleuren verdwijnen. Ren en spring door de gekleurde ruimtes waarin soms de grond plotseling onder je voeten wegzakt en vlakken opeens veranderen van vorm en van kleur!
Op honingjacht

Op honingjacht

Avontuur Spelletjes ? Papa beer en kleine beer zijn op weg naar de bijenkorf maar in ieder level stuiten ze op hindernissen. Kleine beer springt hoger en verder dan zijn vader, maar zijn vader is weer sterker. Een tip voor het tweede level: schuif papa beer helemaal naar de rand voor je hem laat springen, anders kan hij de afstand niet overbruggen!
Shift 3

Shift 3

Denk Spelletjes ? Probeer om elke keer bij de deur te komen. Soms moet je een level terug gaan omdat daar opeens een nieuwe deur is verschenen, kortom veel puzzel plezier!
De I van It

De I van It

Avontuur Spelletjes ? De T uit het woordje 'it' is ervandoor gegaan! Nu gaat de I op zoek naar zijn vriend, want hij voelt zich zo eenzaam. Hij moet hiervoor wel allerlei toeren uithalen, omdat de weg die hij moet afleggen, vol hindernissen zit. Zo kan het zijn dat hij zichzelf kleiner of juist groter moet maken, zich moet ophijsen aan een voowerp, over het plafond moet lopen, blokjes moet omzeilen, noem maar op. Dit is echt een grappig en origineel spel waarbij je je hersenen moet gebruiken om de I steeds verder te brengen!
Larvendroom

Larvendroom

Avontuur Spelletjes ? Marv de larve wil een helikopter bouwen. Help jij hem hierbij? In dit point & clickspel verzamel je alle onderdelen die hij nodig heeft om een helikopter te bouwen.
Vader en zoon 2

Vader en zoon 2

Denk Spelletjes ? Help deze bijzondere vader om zijn zoontje veilig naar school te brengen! Gelukkig kan hij zijn zoontje goed tegen de gevaren beschermen. Hij gaat bijvoorbeeld op spijkers liggen waar zijn zoontje zich dodelijk aan zou verwonden. Hij kan ook zware voorwerpen wegduwen.

Spelletjes - Puzzelen en Rennen Little Game